Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Drukwerk kan je niet meer wegdenken in het dagelijkse leven. Het is en blijft een belangrijk communicatiemiddel. Het is dan ook belangrijk dat het opvalt!
Wij adviseren je daarom bij het opmaken van je bedrijfdrukwerk/gelegenheidsdrukwerk.

We zitten met je samen voor een eerste kennismaking en de briefing. Daar gaan we dieper in op je wensen en vragen.
In dit gesprek bespreken we de doelgroep, het doel van het drukwerk, het eventuele gebruik van de huisstijl, het kostenplaatje, materiaalkeuze, …
We denken met je mee en adviseren waar nodig.

We gaan aan de slag met het aangeleverde materiaal (teksten en eventueel ook beelden) en bezorgen u meerdere voorstellen. Nadat we feedback van je ontvangen hebben en de nodige aanpassingen doorgevoerd hebben, nemen we contact op met de drukker. We ondersteunen je in alle communicatie met de drukker of we nemen deze communicatie helemaal op ons.

Wanneer we een logo/huisstijl voor u hebben ontworpen zal u van ons verschillende bestandsformaten ontvangen. Zo heeft u het nodige materiaal in huis voor uw on- en offline communicatie.

Logo en huisstijl

Een sterk logo is belangrijk voor uw communicatie naar de buitenwereld. Opvallen in de massa en herkenbaarheid creëren, daar gaat het om. Een abstract en eenvoudig logo is hiervoor zeer geschikt. Kleuren, letterypes en eventueel een illustratie kunnen helpen om het logo kracht bij te zetten. De keuze voor een lettertype en kleur bepalen voor een groot deel de uitstraling van je logo en je huisstijl. Er zijn uiteraard ook enkele regels waar een logo aan moet voldoen: het moet ook leesbaar zijn op grote en/of kleine formaten, het moet tijdloos zijn, herkenbaar en bruikbaar voor verschillende media (op drukwerk, online, ...). Een huisstijl is meer dan alleen het plaatsen van een logo op bedrijfsdrukwerk. Het is een geheel van vormen, kleuren, teksten en beelden waarmee je je bedrijf presenteert aan de buitenwereld. Een huisstijl opmaken is vakwerk! Voer het gebruik van je logo en je huisstijl consequent door in al je communicatie. Het is belangrijk dat mensen je beeldmerk gaan herkennen.

Bedrijfsdrukwerk

Een kleine opsomming: affiches, briefpapier, visitekaartjes, facturen, omslagen, groetenkaarten, brochures, flyers, jaarverslagen, catalogi, boeken, kalenders, voertuigbranding, raambestickering, werfdoeken, banners, beursmateriaal, ... We zorgen voor een mooie, originele en verzorgde bedrijfsvoorstelling, zowel voor grote als voor kleine bedrijven. Heel belangrijk hier is een goede briefing. Het is belangrijk dat we op voorhand weten wie u wenst te bereiken en wat uw wenst te bereiken met het drukwerk. Is er een huisstijl die we dienen te volgen, welk formaat heeft u in gedachten, wat mag het kosten, ...?

Gelegenheidsdrukwerk

Het moet uiteraard niet altijd serieus zijn. Er moet ook al eens gefeest en gelachen worden. Een geboorte, een huwelijk, een feestje, ... Ook dat zijn belangrijke momenten in het leven en je wilt deze vaak delen met de mensen die je lief zijn. Wij willen je graag helpen met de uitnodigingen, aankondigingen, flyers, ...

Beeldbewerking

Vrijstaand maken, retoucheren, kleurbewerkingen en beeldmontage. We bewerken voor u beelden of maken beeldcollages indien u dit wenst. A.d.h.v. beeldbewerking kan je een beeld maken of kraken. Het is dus belangrijk dat de kwaliteit van je beeld verbetert.

Copywriting

Het is niet iedereen gegeven om goed leesbare en overtuigende teksten uit zijn of haar pen te toveren. Je hebt geen inspiratie, geen tijd of schrijven is gewoon je ding niet, ... Maar de inhoud van drukwerk en/of websites is wel erg belangrijk. Wij helpen je met het opstellen van de teksten of we contacteren een copywriter die weet waarover hij/zij schrijft.

Fotografie

Eenvoudige beelden maken we zelf, in samenspraak met jou. Maar fotografie is niet onze hoofdactiviteit. Dus, indien nodig brengen we je in contact met de juiste fotograaf voor de juiste job. Een sterk beeld zegt nl. meer dan 1000 woorden.

Online communicatie

We maken voor u klantgerichte en mobielvriendelijke websites.

Klik hier voor meer info...

Drukwerkbegeleiding

We zoeken voor jou de juiste drukker, naar gelang de aard van het drukwerk . We bespreken met hen de technische specificaties en hoe het drukwerk moet aangeleverd moet worden. Nadien maken we de documenten drukklaar zodat de drukker er onmiddelijk mee aan de slag kan.

Freelance

Heb je tijdelijk of voor langere termijn iemand nodig om je bij te staan in het ontwerpen van reclame- of communicatiecampagnes? Laat het ons weten, misschien kunnen wij je wel helpen...

Aarzel niet om ons te contacteren...