Websites

Een website hoeft niet duur of complex te zijn...

Een website moet bezoekers overtuigen van jouw kwaliteiten...

EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

Een professionele website is een belangrijke tool voor je online marketing, maar hoeft daarom niet persé duur of complex te zijn. Het is belangrijk dat je website duidelijk gestructureerd is en dat mensen snel de informatie vinden die ze zoeken. Met een professionele look en een krachtige eerste indruk overtuig je klanten makkelijker om met jou samen te werken.

HOE BEGINNEN WE ERAAN?

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen, de verschillende mogelijkheden en de huisstijl bespreken. Indien er nog geen huisstijl bestaat? Geen probleem! Indien u wenst zorgen we ook voor het logo/de huisstijl.
Nadien maken we een voorstel op voor de layout en van zodra deze wordt goedgekeurd gaan we over tot het uitwerken van de website. We plaatsen de website op een voorlopige url waar je de website ten alle tijde kan bekijken.

De look en feel is belangrijk maar de inhoud is eigenlijk veel belangrijker. Het doel van een website is nl. niet enkel om bezoekers te laten weten dat je bedrijf bestaat maar ook om hen te informeren en hen te overtuigen van je expertise of kwaliteiten.
Je kan je teksten zelf schrijven of je kan dit aan ons of een copywriter overlaten die de teksten ook optimaliseert voor Google (SEO).
Nadien controleren we of de website responsive is voor tablets en smartphones.

JE WEBSITE ZELF ONDERHOUDEN VIA CMS

Van zodra u tevreden bent over het totaalplaatje plaatsen we de website online.
Dankzij het bekende Content Management Systeem WordPress kan u de website nadien makkelijk zelf aanpassen. Maar u kan uiteraard ook steeds op squares & dots rekenen voor het aanbrengen van eventuele wijzigingen en/of aanvullingen.

WAT KOST EEN WEBSITE?

De prijs van een website kan erg verschillen. Het is een beetje zoals bij het aankopen van een wagen: daar is de prijs afhankelijk van het merk, het model, de opties, … Bij een website is het niet anders. Er zijn veel verschillende elementen die de prijs beïnvloeden. Daarom bezorgen we een prijsofferte na het eerste persoonlijke gesprek. Zo zijn we zeker dat we een gerichte prijs voor het project kunnen geven.

WENS JE MEER INFORMATIE?

Contacteer ons via email of via het nummer 0496 41 77 11.
We willen je graag ontmoeten…

Wij zijn reeds klant...